Σπουδαίο άνοιγμα για τα Lidl: Ποια μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ εξαγόρασε. Ανταγωνισμός

December 4, 2018Ποια αλυσίδα εξαγόρασε η Lidl;Στην απόκτηση 27 καταστημάτων της αλυσίδας Best Market στην Νέα Υόρκη και στο New Jersey προχωρά η Lidl, που έχει κάνει την είσοδο της και στην αγορά των ΗΠΑ. Πρόκειται γ…


Ποια αλυσίδα εξαγόρασε η Lidl;

Στην απόκτηση 27 καταστημάτων της αλυσίδας Best Market στην Νέα Υόρκη και στο New Jersey προχωρά η Lidl, που έχει κάνει την είσοδο της και στην αγορά των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Νέας Υόρκης.

Με την συμφωνία αυτή, η αλυσίδα discount ενισχύει τη θέση της στην συγκεκριμένη περιοχή ενώ αποκτά παρουσία και στο Long Island.

Όλα τα καταστήματα της Best Market αναμένεται να μετατραπούν σε σημεία με την φιλοσοφία και το σήμα της Lidl ενώ σε όλους τους εργαζομένους θα προσφερθεί η δυνατότητα συνέχισης της συνεργασίας.

Πριν από αυτή την εξαγορά η Lidl διέθετε 59 καταστήματα στις ΗΠΑ και μόλις 3 στο New Jersey.

Η κίνηση αυτή αποτελεί στην ουσία αλλαγή στη στρατηγική της και καταδεικνύει πως, πλέον, το πλάνο ανάπτυξής της περιλαμβάνει και μικρότερα καταστήματα σε μισθωμένους χώρους, αν και αρχικά η προσέγγιση της συνίστατο στην απόκτηση και οικοδόμηση ακινήτων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.