Χριστίνα Βακάκη: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo δημόσια! Αποκλειστικές φωτογραφίες….

September 9, 2019


Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr από τα φιλιά και τις αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo, Χριστίνας Βακάκη στην παραλία!Ακριβώς πριν από έναν μήνα υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη ο Βασίλης…


Loading...


Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο Youweekly.gr από τα φιλιά και τις αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo, Χριστίνας Βακάκη στην παραλία!

Ακριβώς πριν από έναν μήνα υποδέχτηκαν την πρώτη τους κόρη ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη, με το YOU να εξασφαλίζει αποκλειστικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους και τις τρυφερές στιγμές τους σε παραλία της Μυκόνου, αγαπημένο προορισμό και των δύο.

Χριστίνα Βακάκη: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo δημόσια! Αποκλειστικές φωτογραφίες....

Χαμογελά ξανά ο Mr. Jumbo! Ένα μωρό του αλλάζει την ζωή δυο χρόνια μετά τον θάνατο του γιου του!

Εκεί γεννήθηκε και άνθισε ο έρωτάς τους το 2012, όταν έμειναν ζευγάρι για περίπου ενάμιση χρόνο, με το μεταξύ τους ειδύλλιο να τελειώνει σε πρώτη φάση το 2014. Στα χρόνια που μεσολάβησαν ο Βασίλης Μιχαήλ έζησε έναν μεγάλο έρωτα με τη Josephine, που ανήκει στο παρελθόν μετά από αρκετά ups και downs, μέχρι που πρόσφατα επέστρεψε στην αγκαλιά της αγαπημένης του, η οποία βρισκόταν για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.

Χριστίνα Βακάκη: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo δημόσια! Αποκλειστικές φωτογραφίες....

Οι φήμες επανασύνδεσης με τη Χριστίνα Βακάκη είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από τη μέρα που μαθεύτηκε πως εκείνη είναι έγκυος, με τα ευχάριστα νέα να επιβεβαιώνονται πολύ σύντομα και το ζευγάρι να κρατάει αγκαλιά τον πρώτο καρπό του έρωτά του. Πλέον δηλώνουν πανευτυχείς και έτοιμοι να φτιάξουν απ’ την αρχή την κοινή τους ζωή, ξεκινώντας απ’ τη βάφτιση της μικρής Ίριδας που πιθανό να συνδυαστεί και με τον γάμο τους, πάντα σε κλειστό κύκλο.

Χριστίνα Βακάκη: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo δημόσια! Αποκλειστικές φωτογραφίες....

«Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει»

Χριστίνα Βακάκη: Τα φιλιά και οι αγκαλιές της κόρης του Mr Jumbo δημόσια! Αποκλειστικές φωτογραφίες....
Η σχέση τους δοκιμάστηκε στο πέρασμα του χρόνου και εκ των πραγμάτων βγήκε πιο δυνατή, με ζωντανή απόδειξη το υγιέστατο κοριτσάκι που γεννήθηκε την 1η Αυγούστου και θα πάρει το όνομα Ίριδα. «Η ζωή μας έχει μόλις αρχίσει. Είσαι μέρος μας. Καλώς όρισες, μικρή μας πριγκίπισσα», έγραψε μεταξύ άλλων η νέα μανούλα για να υποδεχτεί την κόρη της.

H ανατρεπτική κίνηση του Mr Jumbo σχεδόν 1 χρόνο μετά το τροχαίο με τον γιο του που συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Σε ποιους μοιράζει την περιουσία του ο Mr Jumbo Απόστολος Βακάκης;

Ο κ. Απόστολος Βακάκης δεν είναι ένας εύκολος και συνηθισμένος άνθρωπος. Δύσκολα μπορεί να αποδώσει κάποιος, με την κλασική έννοια, τι ήταν αυτό που τον ώθησε να δημιουργήσει το μεγαλύτερο επιχειρηματικό success story των τελευταίων 20 χρόνων.

Εξάλλου, μόνο συμβατικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένας άνθρωπος που ταίριαξε την πώληση παιχνιδιών με διάφορα άλλα αξεσουάρ που προωθεί στα μαγαζιά του jumbo, είτε κουβαδάκια, είτε αμαξάκια έως κάλτσες και τσιμπιδάκια, σοκολάτες ή αναψυκτικά, δημιουργώντας έναν κολοσσό με 600 εκατ. ευρώ τζίρο και παρουσία σε πολλές χώρες.

Πολλοί, λοιπόν, εξαιτίας αυτής της «ιδιαιτερότητας» του χαρακτήρα του θεωρούσαν ότι δύσκολα θα τον άλλαζε ακόμα και ο τραγικός θάνατος του γιου του Γιώργου στο πρόσφατο δυστύχημα, το οποίο δυστυχώς κόστισε τις ζωές άλλων τριών ανθρώπων. Να, όμως, που τα πράγματα τελικά δεν έγιναν έτσι.

Ο σκληρός στα όρια της αλαζονείας επιχειρηματίας, ο αυστηρός μα εμπνευσμένος εργοδότης, ο δύστροπος ανταγωνιστής, μετά από όλο αυτό μπορεί να μην έκανε πίσω ούτε βήμα στη δουλειά, να μην άλλαξε στάση στον τρόπο που αντιμετωπίζει το επιχειρείν, όμως σε οικογενειακό επίπεδο έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η είδηση της πώλησης μεγάλου πακέτου μετοχών του, άρα και μέρους της εταιρείας Jumbo μόλις την περασμένη εβδομάδα, είναι απότοκο της τραγικής μοίρας που τον χτύπησε.

Η πώληση 4,8 εκατομμυρίων μετοχών, δηλαδή του 3,5% του κεφαλαίου της Jumbo αντί 72 εκατ. ευρώ ήταν η κατάληξη μιας τραγωδίας.

Ή, πιο σωστά, η αρχή της κατάληξής της, καθώς κανείς δεν γνωρίζει αν θα ρευστοποιηθεί και άλλο μέρος των μετοχών της επιχείρησης προς χάριν των δύο θυγατέρων του δαιμόνιου επιχειρηματία, πράγμα που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, διακρίνεται καθαρά στον ορίζοντα.

Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι η αγορά αντιμετώπισε με μεγάλη έκπληξη τη σχετική χρηματιστηριακή είδηση. Η μείωση της μετοχικής παρουσίας του κ. Βακάκη από 26,72% σε 23,22% στην εταιρεία που δημιούργησε άνοιξε ουκ ολίγες συζητήσεις.

Αναλυτές με πείρα έσπευσαν να κάνουν λόγο για ένα ποσό που θα διατεθεί σε νέες αγορές και επενδύσεις. Οπως, όμως, μας αναφέρει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του επιχειρηματία, «θα πρέπει να δούμε το θέμα με άλλη ματιά». Και διευκρινίζει:

«Πρόκειται ξεκάθαρα για έναν οικογενειακό διακανονισμό και όχι για μια επιχειρηματική κίνηση. Ο Απόστολος έχει επηρεαστεί από τον θάνατο του γιου του και γι’ αυτό επιδιώκει να δώσει στα άλλα δύο παιδιά του -τη Σοφία που εργάζεται στην εταιρεία και τη Χριστίνα που ζει στο Μαϊάμι- χρηματικά ποσά αρκετά για να κάνουν αυτό που θέλουν.

Ενδεχομένως θεωρεί ότι ένα μέρος της τραγικής μοίρας του γιου του είχε να κάνει και με την ίδια την εταιρεία και την επιτυχία της».

Πολύπλοκες σχέσεις

Είναι δυνατόν, όμως, η πλέον επιτυχημένη επιχείρηση των τελευταίων ετών να έχει κάποιο καρμικό στοιχείο σύνδεσης της με την κακή τύχη του Γιώργου Βακάκη; Και κατά πόσο ένα τόσο απροσδόκητο γεγονός μπορεί να επηρεάσει την πορεία των πραγμάτων σε έναν τόσο μεγάλο όμιλο;

«Ανέκαθεν ο επιχειρηματίας ξεχώριζε την εταιρεία από την οικογένειά του, αν και ο Γιώργος με τη Σοφία, τα δύο από τα τρία παιδιά του δηλαδή, εργάζονταν σε αυτήν.

Για να φανταστείτε, εάν τύχαινε η πρώην σύζυγός του Εφη ή τα ίδια του τα παιδιά να έπαιρναν από τα ράφια της Jumbo ένα κουκλάκι π.χ., το πλήρωναν. Ισως αυτή η επιλογή της αποστασιοποίησης να έχει να κάνει με τη σχέση του κ. Βακάκη με τον ίδιο του τον πατέρα.

Μια σχέση δύσκολη και πολύπλοκη, μια σχέση που οδήγησε σε ρήγμα», αναφέρει καλά ενημερωμένη πηγή. Ενα ρήγμα, όμως, που μετά την απώλεια του γιου του, σαν να προερχόταν από σεισμό, ενεργοποιήθηκε.

Αστικοί μύθοι του παρελθόντος φέρνουν ακόμα και τώρα στην επιφάνεια τους καθημερινούς τσακωμούς του κ. Βακάκη με τον πατέρα του Γεώργιο, δημιουργό της επιτυχημένης εταιρείας των 80s El Greco.

Οι ίδιοι αστικοί μύθοι αναφέρονταν στον τρόπο με τον οποίο ο κ. Βακάκης εξώθησε τον ίδιο του τον πατέρα εκτός της επιχείρησής του. Αλλοι πάλι αναφέρονται σε δύο αγαπημένους μεν ανθρώπους, με ισχυρούς, όμως, χαρακτήρες, που έφταναν στα άκρα.

Με ειλικρίνεια μάλιστα ο ίδιος ο επιχειρηματίας σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε παραδεχτεί τη δυσκολία της σχέσης αυτής. Ολα αυτά, προφανώς, ήρθαν στο μυαλό του κ. Βακάκη με το που έχασε τον γιο του, ο οποίος έφερε και το όνομα του πατέρα του.

Kαι οπωσδήποτε η ώρα της αυτοκριτικής για πράξεις, λάθη, παραλείψεις και αστοχίες ή συμπεριφορές να ήταν ως έναν βαθμό και η κινητήριος δύναμη για να παρθεί η απόφαση πώλησης μέρους των μετοχών της εταιρείας του.

Η εντολή του επιχειρηματία αμέσως μετά τον θάνατο του γιου του να μην τον συλλυπείται κανείς και η εταιρεία να δουλέψει «σαν να μην έχει συμβεί τίποτε» σωστά θεωρήθηκε ως μια κίνηση άμυνας από έναν συντετριμμένο ψυχικά άνθρωπο.

Η εργασιοθεραπεία εξάλλου είναι γνωστό ότι αποτελεί συχνά αντίδοτο σε όσα δυσάρεστα γεγονότα μπορεί να συμβούν στον καθένα μας. Ο ίδιος ο κ. Βακάκης μάλιστα, λίγα 24ωρα μετά τον χαμό του γιου του και παρότι ύστερα από δική του επιθυμία στην κηδεία του άτυχου νέου παραβρέθηκαν μόλις 5 άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, έστειλε ένα μήνυμα στα κινητά των φίλων του Γιώργου Βακάκη με την υποσημείωση:

«Διδαχθείτε από αυτό που έπαθε ο Γιώργος, από αυτό που συνέβη στο παιδί μου, στον φίλο σας. Μην τρέχετε και προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε».

Το θέμα της διαδοχής

Οσο πάντως και αν επιχειρήθηκε η προσπάθεια αποστασιοποίησης από το συγκεκριμένο συμβάν, η αλήθεια είναι ότι η πορεία των πραγμάτων στην εταιρεία Jumbo επηρεάστηκε.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στο μυαλό του κ. Βακάκη υπάρχει το σενάριο ακόμα και της μη διαδοχής του (αν και ο ίδιος είναι νέος ακόμα, με μεγάλα περιθώρια επιχειρηματικής δράσης) στην εταιρεία, όχι τόσο γιατί η κόρη του Σοφία δεν μπορεί (αν και ως διάδοχό του όλοι θεωρούσαν τον αδικοχαμένο γιο του), όσο επειδή πιστεύει ότι ο κύκλος της οικογένειάς του στον όμιλο πρέπει κάποτε να κλείσει.

Τέτοιου είδους αποχωρήσεις μέσω πώλησης πακέτων μετοχών εξάλλου δεν είναι πρωτόγνωρες στο ελληνικό επιχειρείν. Ολοι θυμούνται την πώληση της Vivartia από τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο, έναν από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της γενιάς του, ο οποίος, όμως, επέλεξε να μην τον διαδεχθεί κάποια από τις δύο κόρες του, αλλά να αποχωρήσει πουλώντας τις μετοχές του.

Αν και η συζήτηση είναι πολύ πρόωρη, οι εξελίξεις που συντελέστηκαν στην Jumbo τροφοδοτούν τέτοιου είδους σενάρια.

Ο κ. Βακάκης άλλωστε δεν είναι το είδος του επιχειρηματία που ακολουθεί την κλασική γραμμή που θέλει σώνει και καλά να τον διαδεχτεί κάποιος από την οικογένεια. Είναι ένας μοντέρνος μπίζνεσμαν που γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλές φορές η οικογενειακή λογική στις business δεν είναι η καλύτερη προοπτική.

Και είναι γνωστό τοις πάσι ότι παγκοσμίως η τάση που ακολουθούν οι δημιουργοί των μεγάλων επιχειρήσεων είναι να μην παραδίδουν τα σκήπτρα στους οικείους τους, αλλά σε μετόχους με οικονομική δύναμη.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ήδη από το 2014 ο κ. Βακάκης, σε μια κίνηση που και τότε έτυχε πολλών και διαφορετικών αναγνώσεων, είχε αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου του, μετά από ένα εντυπωσιακό ράλι της μετοχής του στις αρχές του συγκεκριμένου έτους, το οποίο φυσικά αντανακλούσε την πολύ καλή πορεία της εταιρείας του.

Δύσκολες στιγμές για τον Mr Jumbo! Στο πλευρό της εγκυμονούσας Χριστίνας Βακάκη συνεχώς…

Δυστυχώς, αρκετά δύσκολες στιγμές περνάει ο Mr Jumbo! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της εγκυμονούσας, Χριστίνας Βακάκη!

Τι συμβαίνει; Στο Vanda’s θα σας μεταφέρω, όπως πάντα, όλη την αλήθεια!

Αρχικά όπως, πρώτη, σας είχα αποκαλύψει στο Youweekly.gr η μεγάλη κόρη του Mr. Jumbo, Χριστίνα, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, κυοφορώντας τον καρπό του έρωτά της από τον εφοπλιστή, Βασίλη Μιχαήλ!

Δύσκολες στιγμές για τον Mr Jumbo! Στο πλευρό της εγκυμονούσας Χριστίνας Βακάκη συνεχώς...

Το ζευγάρι έζησε ένα θυελλώδη έρωτα που δεν προμήνυε το αίσιο τέλος που απολαμβάνει τώρα.

Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια, αφού ξεκίνησε το 2012 με αρκετούς χωρισμούς, χιλιομετρικές αποστάσεις και… τρίτα πρόσωπα!

Αποκορύφωμα ήταν όταν ο Βασίλης Μιχαήλ έχοντας χωρίσει από την Χριστίνα Βακάκη, ξεκινά νέα σχέση με την τραγουδίστρια Ζόζεφιν, με την οποία μάλιστα πήραν και την απόφαση να συζήσουν!

Ο έρωτάς του όμως για την Χριστίνα, φαίνεται πως δεν είχε σβήσει κι έτσι τον Μάρτιο του περασμένου έτους ο νεαρός εφοπλιστής χώρισε από την τραγουδίστρια και επέστρεψε στην αγκαλιά της Χριστίνας.

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού μου αποκάλυψαν και σας μεταφέρω στο Vanda’s blog, πως οριστική αφορμή για την επανασύνδεση του ζευγαριού στάθηκε το τραγικό συμβάν με τον θάνατο του αδερφού της Χριστίνας, τον Φεβρουάριο του 2017.

Ο Βασίλης Μιχαήλ, ήταν από τους πρώτους που στάθηκε στην οικογένεια και κυρίως στην Χριστίνα Βακάκη ανεξαιρέτως της προσωπικής τους κατάστασης εκείνη την περίοδο. Οι δύο νέοι ήρθαν και πάλι κοντά και σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda’s συζούν στο σπίτι του επιχειρηματία και περιμένουν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους…

Όσον αφορά τον Απόστολο Βακάκη, ο ερχομός της εγγονής του τον κάνει να χαμογελάει ξανά, περιμένοντας με ανυπομονησία να την κρατήσει στην αγκαλιά του!

Η δύσκολη εγκυμοσύνη

Σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες που ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr, το τελευταίο 10ήμερο η Χριστίνα Βακάκη διανύει μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη καθώς ζαλάδες και εμετοί την γυρνούν συνεχώς! Ο πατέρας της, ο Mr Jumbo, βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της για ότι χρειαστεί καθώς σας κλασικός “παππούς” έχει φοβηθεί αρκετά…

Βέβαια, να τονίσω πως ΔΕΝ διατρέχει κανέναν κίνδυνο η εγκυμονούσα! Εμετοί και ζαλάδες υπάρχουν σε κάθε εγκυμοσύνη απλά κάποιες τις περνάνε πιο βαριά…

Δείτε την μάλιστα για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα:

Δύσκολες στιγμές για τον Mr Jumbo! Στο πλευρό της εγκυμονούσας Χριστίνας Βακάκη συνεχώς...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ποιος είναι ο Mr jumbo που έχασε 100 εκ. ευρώ στην Κύπρο! Μετακινείται στην Αθήνα με ελικόπτερο και ο γιος του σκοτώθηκε με την porsche που σκόρπισε τον θάνατο!

Απίστευτο! Ο μεγιστάνας mr.Jumbo, Απόστολος Βακάκης ζήτησε κάτι αδιανόητο από τους εργαζόμενους στην εταιρεία του σε σχέση με το δυστύχημα!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.