Φορητό air condition: Φτιάξτε το δικό σας κλιματιστικό, εύκολα και οικονομικά με 4 υλικά που έχετε στο σπίτι

June 29, 2020


Φορητό air condition: Θέλετε να έχετε δροσιά ακόμη και στην παραλία, όπου θα πάτε να κάνετε το μπάνιο σας; Μην ανησυχείτε καθόλου, διότι υπάρχει λύση και μάλιστα πάρα πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζετ…


Loading...


Φορητό air condition: Θέλετε να έχετε δροσιά ακόμη και στην παραλία, όπου θα πάτε να κάνετε το μπάνιο σας; Μην ανησυχείτε καθόλου, διότι υπάρχει λύση και μάλιστα πάρα πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες, οι οποίες βρίσκονται παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Συμβουλές για το σπίτι: Τι υλικά θα χρειαστείτε για να φτιάξετε φορητό air condition

– 1 ψυγειάκι παραλίας από εκείνα που σχεδόν κάθε σπίτι έχει πλέον
– 1 μικρό ανεμιστήρα
– 1 σωλήνα
– Πάγο

Συμβουλές για το σπίτι: Τι πρέπει να κάνετε για να φτιάξετε φορητό air condition

– Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και την σωλήνα στο καπάκι από το ψυγειάκι και χαράξτε με έναν μαρκαδόρο το περιμετρικό τους αποτύπωμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τρύπες σε εκείνα τα σημεία.
– Με ένα τρυπάνι και ένα πριόνι (ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδο σας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα) ανοίξτε τις δύο τρύπες στο καπάκι.
– Τοποθετήστε τον ανεμιστήρα και την σωλήνα στις αντίστοιχες τρύπες που ανοίξατε. Ο ανεμιστήρας θα πρέπει να «κοιτάει» προς το εσωτερικό του ψευγείου, δηλαδή να φυσάει προς τα μέσα στο ψυγείο, όταν λειτουργεί.
– Βάλτε μέσα στο ψυγειάκι ένα μεγάλο κομμάτι πάγου, ή πάρα πολλά παγάκια. Κλείστε το με το καπάκι, και βάλτε σε λειτουργία τον ανεμιστήρα.
– Αυτό ήταν! Τώρα ο ανεμιστήρας θα φυσάει προς το εσωτερικό του ψυγείου, εκεί που ο αέρας είναι κρύος λόγω του πάγου και θα τον σπρώχνει μέσω της σωλήνας προς τα έξω.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.