Αλλαγές για εφημερίδα Espresso: Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες. Πώς εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έξαλλοι

February 14, 2019


Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες της εφημερίδας Espresso;Στα σκαριά βρίσκεται η έκδοση νέας ημερήσιας εφημερίδας που δεν θα έχει αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα, αλλά αντιθέτως θα είναι κάτι σαν την Espresso. Ή μήπ…


Loading...


Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες της εφημερίδας Espresso;

Στα σκαριά βρίσκεται η έκδοση νέας ημερήσιας εφημερίδας που δεν θα έχει αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα, αλλά αντιθέτως θα είναι κάτι σαν την Espresso. Ή μήπως θα είναι η Espresso υπό νέα ιδιοκτησία;

Η εφημερίδα ανήκε στις εκδόσεις του Γιάννη Φιλιππάκη και πλέον πέρασε στα χέρια του ομίλου Tabloid MIKE και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει υπό νέα ιδιοκτησία.

Επειδή γράφτηκε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κυκλοφορήσει νέο φύλλο και μάλιστα σύντομα (zoornalistasta.com), η νέα ιδιοκτήτρια εταιρία, αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση – απάντηση στο δημοσίευμα και έτσι αποκαλύφθηκε για το ποιος βρίσκεται πίσω από την εφημερίδα.

Η ανακοίνωση της νέας ιδιοκτησίας της εφημερίδα όπως εστάλη στο zoornalistas.com

Σχετικά με το δημοσίευμα σας περί έκδοσης νέας εφημερίδας,
που δεν θα έχει αμιγώς πολιτικό χαρακτήρα, με εμπλοκή του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σας γνωστοποιούμε:

1. Ότι όντως θα εκδοθεί ημερήσια εφημερίδα της οποίας ηγούμαι ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

2. Ότι ουδεμία σχέση έχει το εκδοτικό μας εγχείρημα με τον επιχειρηματία κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

3. Ότι όντως Διευθυντής της νέας εφημερίδας έχει αναλάβει ο κ. Χρ. Μουλίνος.

Για την Tabloid ΜΙΚΕ
Δρ. Στέλιος Συρμόγλου
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Αυτό που ισχύει στους τίτλους των εφημερίδων, είναι ότι ανανεώνονται κάθε 5 χρόνια στο Υπουργείο Οικονομίας και στην Υπηρεσία Σήματος.

Αυτό που δεν έκανε ο εκδοτικός όμιλος του Γιάννη Φιλιππάκη είναι να μην καταθέσει το πλαίσιο της ανανέωσης του τίτλου της εφημερίδας και έτσι μία άλλη εταιρία καταχώρησε και έκανε δική της τον τίτλο – επωνυμία «Espresso».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.